Løsninger

inIT Data har specialiseret sig i at lave trådløse gæste netværksløsninger til Havne, Campingpladser, Butikker, Kroer og Hoteller, der ønsker at tilbyde deres gæster/kunder et stabilt trådløst netværk, og samtidig er underlagt logningsbekendtgørelsen, der trådte i kraft d. 15 september 2007, som siger at alle der udbyder kommunikationsnet offentligt skal fortage registrering af trafikken, og opbevare data´ene i 1 år.

Som udgangspunkt er alle, der tilbyder deres kunder internet, i forbindelse med en kommerciel virksomhed, underlagt logningsbekendtgørelsen.

Har din virksomhed allerede et velfungerende trådløse gæstenetværk, men mangler i at få logningen med, er i velkomne til at kontakt os, for et uforpligtende tilbud. inIT Data er sikkerhedsgodkendt PET kontakpunkt, hvilket betyder, vi står som myndighedernes kontakt, såfremt de skulle ønske oplysninger fra vores kunders netværk. Vi sørger for alt i forbindelse med opfyldelse af logningskravene, samt opbevaringen af dataene.

Vores trådløse gæstenet løsninger er baseret på anerkendte og gennem testede produkter, til konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring med opsætning af trådløse netværk i vidt forskellige miljøer, og kender til alle faldgruberne.

Nedenfor ses et eksempel på et Hotel Gæstenet, hvor der er flere bygninger og et udendørs område der dækkes med trådløst net.

Wifi hotel

 

En løsning som denne vil typisk være controller baseret, med kabling ud til hvert enkelt accesspunkt. Hoteller, Butikker og Kroer vil typisk have størst glæde af denne type installation.

Havn trådløs gæstenet

 

På Havne og Campingpladser er der ofte længere afstande og meget store områder der skal dækkes. Dette vanskeliggør en kablet løsning, og derfor vil en typisk løsning her, være baseret på en række udendørs antenner, med trådløse links i mellem sig, som ender i knudepunktet i hovedbygningen eller havnekontoret.

Ofte skal densiteten af accesspunkter også være større på disse løsninger, da signalet forringes væsentligt når gæsterne opholder sig i deres campingvogne, hytter eller i deres både.

Vi starter og slutter altid vores installationer med en grundig gennemgang af dækningsområdet, for at sikrer at vi har den bedst mulige dækning i hele området.

Har du lyst til at høre mere om vores løsninger, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 4092 9892, og høre nærmere.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/havne.net/init-data.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399